Harbiye Şükrü Kanadlı İlkokulu

Belgegeçer : 0 326 223 69 69
WEB https://sukrukanadliilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Harbiye Mah.Atatürk Cad.Önder Sokak No18 Defne/HATAY
VİZYON : Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.
MİSYON : Atatürk ilkelerine bağlı, çağdaş ve demokratik toplum düzenini benimseyen, okuyan, soran, sorgulayan, araştıran, düşünen ve rahat bir şekilde ifade eden, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, aldığı sorumlulukları yerine getiren, kültürüne, örf ve adetlerine sahip çıkan, zoru başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen, paylaşmayı bilen, yaratıcı, hoşgörülü, katılımcı, doğayı, hayvanları seven ve koruyan bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:30 Ders Başlama 14:20 Ders Bitimi
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Her dakika dolmuşlar geçer
Yerleşim Yeri : Harbiye Mah.Atatürk Cad.Önder Sok. No:18 Defne/HATAY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl ve ilçe merkezine uzaklık 5 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :